New investment WAVY

Warning: Illegal string offset 'ID' in E:\wwwroot\web16050301\blog\wp-content\plugins\advanced-custom-fields-pro\api\api-field.php on line 894 Warning: Illegal string offset 'key' in E:\wwwroot\web16050301\blog\wp-content\plugins\advanced-custom-fields-pro\api\api-field.php on line 895 Warning: Illegal string offset 'label' in E:\wwwroot\web16050301\blog\wp-content\plugins\advanced-custom-fields-pro\api\api-field.php on line 896 Warning: Illegal string offset 'name' in E:\wwwroot\web16050301\blog\wp-content\plugins\advanced-custom-fields-pro\api\api-field.php on line 897 Warning: Illegal string offset 'menu_order' in E:\wwwroot\web16050301\blog\wp-content\plugins\advanced-custom-fields-pro\api\api-field.php on line 898 Warning: Illegal string offset 'parent' in E:\wwwroot\web16050301\blog\wp-content\plugins\advanced-custom-fields-pro\api\api-field.php on line 899 Warning: Illegal string offset 'key' in E:\wwwroot\web16050301\blog\wp-content\plugins\advanced-custom-fields-pro\api\api-field.php on line 903

Från vänster: Robin Jakobsson, medgrundare och systemarkitekt på Wavy, Ida Backlund, Isabella Löwengrip, Fredrik Ampler, medgrundare och vd och Miriam Nilsson, medgrundare samt sälj- och marknadschef. Foto: Josefine Hellgren

Gotländska startupen Wavy vill digitalisera frisörbranchen och har nu fått in kapital och kompetens av investerarna Ida Backlund, Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius. Wavy är en digital mobilanpassad bokningstjänst för frisörer och stylister.

Den här trion är lite av ett dreamteam. Vi ser otroligt mycket fram emot att få jobba tillsammans. Deras kompetens och kontaktnät är unikt, säger Fredrik grundare Wavy 

“I den här branschen är det verkligen först till kvarn. Vi blir ett riktigt bra team nu med bra kontakt med frisörsalonger sedan tidigare. Av de 1,3 miljoner läsare jag har är det ett antal frisörer”, säger Isabella Löwengrip.

“När vi träffade grundarna kändes det väldigt rätt i tiden med den här typen av skalbar tjänst. Jag hoppas att kunna bidra med mina erfarenheter av att vara en global digital aktör i branschen”, tillägger Ida Backlund.

Vi är superglada att Ida ombord. Hon är en rak, jordnära person med enorm erfarenhet av branschen och försäljning utanför Sverige, säger Miriam grundare Wavy 

“Jag har träffat bolag i samma nisch men de har varit riktade mot konsumenten. Det är svårt att ändra konsumentbeteende. Jag tycker det är mer intressant hur Wavy försöker hjälpa entreprenörerna”, säger Isabella Löwengrip

Läs mer om Wavy här
Läs artikel på Breakit här  
Läs Isabellas inlägg här
Läs artikel på DI digital här 

Leave a Reply